• Durf te (be)leven!
  • Durf te (be)leven!
  • Durf te (be)leven!
  • Durf te (be)leven!

Durf te (be)leven!

De visie van Back On Track Adventures om imagineering in de vorm van outdoor toe te passen in en om de ENCI-groeve

 

De belevinseconomie: Men is in de vrijetijdsbesteding steeds meer op zoek naar psychische behoeftebevrediging. Behoefte aan inspiratie, aan het bij een betekenisvolle gemeenschap horen en aan zingeving in het algemeen. Middels authentieke belevingsconcepten wordt aan deze behoeften vorm gegeven. Het creëren van belevingswerelden die tot de verbeelding blijven spreken is een kunst geworden. Een kunst in het raken van het hart, waarbij emotie en fantasie gepaard gaan.

 

De ENCI-groeve is zo'n plek die ons in het hart kan raken. Het vertelt ons hoe mooi het karakter van de natuur is om terug te nemen wat van haar is. En het vertelt ons van het goede in de mens om op zijn beurt pas op de plaats te maken en iets terug te geven als dank voor wat het van haar genomen heeft. De natuur aanvaardt dit excuus en laat de mens zelfs genieten van al dat moois dat zij te bieden heeft. De ENCI-groeve is een gebied waar zij, de mens en de natuur, samen hand in hand verder door het leven gaan.

 

Imagineering is het managen van beleving. Waar de recreant zelfstandig op een extensieve manier zal kunnen recreëren in en om de ENCI-groeve middels wandelen en zwemmen, heeft Back On Track Adventures als missie de recreant op een intensieve manier dit gebied te laten beleven. Bij intensieve recreatie worden middelen ingezet om de recreatie te optimaliseren om een zo hoog mogelijke bevrediging van de behoeften te bereiken. Met behulp van die middelen kan men zich nog beter inleven in de omgeving (fantasie) en voelen (emotie) wat voor iets moois dit stukje natuurschoon ons te bieden heeft. Back On Track Adventures wil de ENCI-groeve door de mens laten (be)leven!De ENCI-groeve is zo'n plek die ons in het hart kan raken. Het vertelt ons hoe mooi het karakter van de natuur is om terug te nemen wat van haar is. En het vertelt ons van het goede in de mens om op zijn beurt pas op de plaats te maken en iets terug te geven als dank voor wat het van haar genomen heeft. De natuur aanvaardt dit excuus en laat de mens zelfs genieten van al dat moois dat zij te bieden heeft. De ENCI-groeve is een gebied waar zij, de mens en de natuur, samen hand in hand verder door het leven gaan.Imagineering is het managen van beleving. Waar de recreant zelfstandig op een extensieve manier zal kunnen recreëren in en om de ENCI-groeve middels wandelen en zwemmen, heeft Back On Track Adventures als missie de recreant op een intensieve manier dit gebied te laten beleven. Bij intensieve recreatie worden middelen ingezet om de recreatie te optimaliseren om een zo hoog mogelijke bevrediging van de behoeften te bereiken. Met behulp van die middelen kan men zich nog beter inleven in de omgeving (fantasie) en voelen (emotie) wat voor iets moois dit stukje natuurschoon ons te bieden heeft. Back On Track Adventures wil de ENCI-groeve door de mens laten (be)leven!