• Kamperen in een tent op een veldbed nabij Maastricht
  • Tent en kampvuur
  • Vuur in een tent
  • Veldbedden in de tent

Kamperen in een Jurte - Maastricht / Valkenburg

Kamperen is misschien wel de ultieme outdoor experience. Even de beschaving achter je laten en back to basic. In een tent verhalen vertellen rond het kampvuur, marshmallows roosteren boven het vuur ...

Jullie overnachten in een jurte (ook wel yurt of yoert) op ons eigen kampeerterrein. Een jurte is de traditionele tent van nomadische volkeren uit West- en Centraal-Azië. Deze grote ronde tent heeft een afsluitbare opening in de kroon van het dak, waardoor rook kan ontsnappen. Hierdoor kun je in de tent te bbq'en of een kampvuurtje te maken, en zo ook bij nat of koud weer comfortabel te kamperen.

In de tent staan veldbedden. Dus je hoeft geen luchtbed of slaapmatje mee te nemen. Ook krijg je een wollen deken van ons. Het enige dat je nog moet meenemen, is een slaapzak en eventueel een hoofdkussen. Als je bang bent in het donker, mag je knuffel natuurlijk ook mee.

Overnachten in een jurte is een belevenis op zich, maar is natuurlijk ook perfect te combineren met een of meerdere andere activiteiten. Je profiteert dan bovendien van korting op je overnachting.

Tip van Patrick: "Kamperen past natuurlijk perfect in een actief outdoor weekend. Maar wie wat meer luxe wenst, kan overnachten bij ..."

Duur activiteit: 15.00-11.00 uur

Aantal personen: Maximaal 10 personen per jurte. Wij beschikken over 3 jurtes.

Prijs: € 27,50 p.p., € 17,50 p.p. i.c.m. een andere activiteit