• Informeer bij Back On Track Adventures naar Outdoor Cooking voor de lekkerste en origineelste activiteit in Maastricht en omgeving.
  • Informeer bij Back On Track Adventures naar Outdoor Cooking voor de lekkerste en origineelste activiteit in Valkenburg en omgeving.
  • Informeer bij Back On Track Adventures naar Outdoor Cooking voor de lekkerste en origineelste activiteit in Maastricht en omgeving.
  • Informeer bij Back On Track Adventures naar Outdoor Cooking voor de lekkerste en origineelste activiteit in Zuid-Limburg.
  • Informeer bij Back On Track Adventures naar Outdoor Cooking voor de lekkerste en origineelste activiteit in de Ardennen.
  • Informeer bij Back On Track Adventures naar Outdoor Cooking voor de lekkerste en origineelste activiteit in omgeving Valkenburg.

Outdoor cooking

Outdoor Cooking is een laagdrempelige activiteit en ideaal als teambuilding.

Tijdens deze workshop outdoor cooking op ons eigen terrein ga je lekker koken in de buitenlucht. Samen nemen jullie alle werkzaamheden voor jullie rekening. Van het fijnhakken van het hout en aanmaken van het vuur tot en met de mise-en-place en natuurlijk het koken zelf. Zorgen jullie voor een goede taakverdeling?

De culinaire mogelijkheden voor deze workshop zijn divers. Een stevige soep in een ketel boven het vuur? Een stoofpot in een authentieke Dutch oven? Een braadstuk, of een vlaai of pizza in een zelfgemaakte primitieve aardoven? Het kan allemaal. Alle benodigde materialen en ingrediënten liggen bij aankomst al op jullie te wachten.

Na het harde werken volgt de ultieme beloning, want natuurlijk moet al dat lekkers ook verorberd worden. Mét een drankje erbij natuurlijk! En als de avond valt, ontsteken we de gaslampen en fakkels voor wat extra sfeer. Verleng deze beleving en overnacht in een jurte op ons terrein!

Tip van Patrick: "Samenwerken staat centraal tijdens deze activiteit, die dan ook uitermate geschikt is voor teambuilding. "

Duur activiteit: ca. 2,5 uur

Aantal personen: minimaal 10

Prijs: € 17,50 p.p.*

* Boek meerdere activiteiten en profiteer van oplopende korting!