• De entree van Camping 't Geuldal bij Meerssen tussen Maastricht en Valkenburg.

Camping 't Geuldal

Back On Track Adventures gebruikt Camping 't Geuldal als één van de vier uitvalsbases voor haar activiteiten. Camping 't Geuldal is een gezellige, kindvriendelijke familiecamping gelegen in een Zuid-Limburgs natuurgebied tussen Maastricht en Valkenburg. Heerlijk vertoeven voor kinderen en ouders, ideaal voor liefhebbers van wandelen en fietsen.
 Een camping, vlak bij Valkenburg en op 15 minuten rijden van Maastricht.Eigen terrein

 

Op Camping 't Geuldal hebben we een eigen (kampeer)terrein. Op dit terrein vinden enkele van onze activiteiten plaats, zoals kamperen, outdoor cooking, traditioneel handboogschieten en luchtbuksschieten. Ook is dit terrein het start- en/of eindpunt voor de wandel- en oriëntatietochten en het mountainbiken.

 

De omgeving

 

Camping 't Geuldal ligt aan de rand van het dorp Meerssen, centraal tussen het bourgondische Maastricht en het oude mergelstadje Valkenburg a/d Geul (Beide 10-15 minuten rijden). De camping bevindt zich in het Beneden-Geuldal, midden in het natuurgebied De Dellen - Meerssenerbroek. In het dal meandert de Geul door de natte graslanden. Richting de dorpjes Vilt, Houthem en het oude toeristische mergelstadje Valkenburg gaat dit vlakke gebied abrupt over in het natuurgebied Ingendael en Bergse Heide met haar hellingbossen en later plateaubos waar Konikpaarden en Galloway runderen in het wild grazen. De meeste van onze wandel- en oriëntatietochten en het mountainbiken vinden in dit gebied plaats.

 

Op de camping vindt u:

·   voldoende schaduwplekken door de natuurlijke inrichting

·   speciaal verharde plekken met een groenstrook voor campers (voor campers hoger dan 2,80 mtr zie alternatieve route)

·   150 ruime kampeerplaatsen met 6 Amp stroom voor caravans

·   24 comfortplaatsen met 10 Amp stroom, eigen watertappunt en afvoer

·   een ruim aanbod aan mooie kampeerplaatsen voor tenten

·   enkele chalets die u kunt huren

·   verschillende watertappunten verspreid over de camping

·   een recreatieruimte met speelhoek voor de hele kleintjes

·   gratis WIFI op de hele camping (ivm onze ligging in een natuurgebied is in drukke periodes beperkt dataverkeer mogelijk)

 

 

Daarnaast beschikt de camping over:

·   sport en spelfaciliteiten

·   een speeltuin

·   een kinderboerderij

·   broodjes-service (alleen in het hoogseizoen)

·   een snackbar (alleen in het hoogseizoen)

·   een wasserette

 

In het hoogseizoen organiseert het animatieteam, en uiteraard Back On Track Adventures, diverse activiteiten voor jong en oud. Zwemmen kan in het mooie openluchtzwembad "de Parel" op slechts 2 km afstand van de camping. Kortingsbonnen zijn verkrijgbaar bij de receptie van de camping. Voor een hapje en een drankje kunt u terecht bij één van de restaurants op loopafstand van de camping.