• Back On track Adventures en FFOON samen verder

Back On track Adventures en FFOON samen verder

Back On Track Adventures nodigt jou graag uit om haar nieuwe website te bezoeken. De nieuwe website is gemaakt in samenwerking met Debbie Pool van FFOON. Patrick Geelen, ondernemer en eigenaar van Back On Track Adventures,  is de samenwerking met het marketingbureau aangegaan om zijn bedrijf bekend te maken bij het grote publiek.

Van Patrick Geelen naar Olaf Bertholet

Patrick Geelen heeft in het verleden bij Designhotel La Bergère in de Stationsstraat in Wyck (Maastricht) gewerkt in de cocktail-/loungebar La Byb. In dat hotel werkte Olaf Bertholet als ICT-er. Tegenwoordig werkt Olaf onder andere als E-Commerce Director van La Bergère Group, bestaande uit: Qbic Hotel WTC Amsterdam, Townhouse Designhotel Maastricht, Kaboom Hotel, Hotel St. Martenslane en Mabi City Centre Hotel. Met deze groep heeft Olaf verschillende awards in de wacht gesleept voor onder andere nieuwe concepten. En Olaf is dé man die deze concepten op een perfecte manier, middels zijn manier van werken van E-commerce, in de markt heeft gezet.

Van Olaf Bertholet naar Debbie Pool

Achter iedere man schuilt een sterke stille kracht: Het thuisfront. Debbie Pool is de vrouw van Olaf Bertholet. Debbie is gespecialiseerd in marketing en sales en heeft sinds 2015 haar eigen marketing adviesbureau genaamd FFOON. Samen kunnen Olaf en Debbie goed brainstormen over nieuwe concepten en online/offline marketing.

Van Patrick Geelen naar FFOON

Patrick wil zijn bedrijf Back On Track Adventures goed in de markt zetten en nam daarom contact op met Olaf Bertholet. Olaf vertelde hem na een eerste kennismaking met het concept van Back On Track Adventures en de hulpvraag dat Patrick nóg beter terecht kon bij zijn vrouw Debbie. Na een kennismaking zag Debbie met FFOON de uitdaging wel zitten en wilde Patrick Met Back On track Adventures graag een samenwerking aangaan.

Om een nog beter beeld te krijgen van het eikpunt van waaruit FFOON zou gaan werken schakelde FFOON een zakenrelatie in, namelijk Korte-Lijnen van Romy Gebben. Romy heeft een online analyse gemaakt en dat in een rapport opgesteld en overhandigd. Hier werden enkele conclusies uit getrokken aangaande de oude website en het inzetten van social media. Vervolgens werd er een afspraak gemaakt met een andere zakelijke relatie van FFOON, Taaladmiraal Copywriting van Ron Meijers. Ron heeft de webteksten voor de nieuwe website geschreven. Én er moesten natuurlijk goede foto's worden genomen voor de nieuwe website. Deze zijn gemaakt door Robbert de Bruijn, hobbyfotograaf en een vriend van Patrick Geelen. Debbie heeft de hele tijd het totaal overzicht en een scherpe blik gehouden op het hele proces. En nu is met deze nieuwe website een eerste stap gezet naar het (hopelijk) toekomstige succes van Back On Track Adventures. Debbie, bedankt!

www.ffoon.nl