• Mountainbiken - Individueel

Mountainbiken - Individueel

Het reliëf en natuurschoon van Zuid-Limburg leent zich perfect voor uitdagende mtb-tourtochten. Maar wees niet bang; we kunnen onze mtb-routes zo moeilijk en technisch maken als je wilt. Hierbij houden wij rekening met de groepssamenstelling. Onze mountainbiketochten zijn kortom geschikt voor rijders van ieder niveau. Voor de hele familie, zo je wil.

Door hier te klikken kun je de agenda bekijken om te zien op welke dagen het mogelijk is om alleen of met meerdere mensen deel te nemen aan de activiteit Mountainbiken - Individueel

Door hier te klikken kom je op onze tickets pagina om daar direct jouw tickets voor de activiteit 'Mountainbiken' te bestellen!

Onze mtb-routes leiden grotendeels over onverharde wegen – over brede veldwegen en over singletracks, paden niet breder dan een fiets. Onderweg kom je korte en langere beklimmingen tegen. Eenmaal boven wacht de beloning, in de vorm van spectaculaire vergezichten en natuurlijk: de afdaling.

Je krijgt een (hardtail) mountainbike en helm te leen. Fietskleding dien je wel zelf mee te nemen. Net als een reserveoutfit. Want na deze tocht is je kleding geheid rijp voor de was!

Op zaterdagen en zondagen is het mountainbiken van 09:30 - 11:30 uur, van 13:00 - 15:00 uur en van 15:30 - 17:30 uur.
In de vakanties is op doordeweekse dagen het mountainbiken van 10:00 - 12:00 uur en van 14:00 - 16:00 uur.